Samenwerking

De praktijk heeft een samenwerkingsverband binnen het centrum met de Podotherapie, de huisartsenpraktijken en hun POH-S en POH-GGZ,  de Apotheek (braces), GGZ Heuvelrug en de Verloskundigen.
Wij nemen deel aan de GEZ heuvelrug waardoor wij de samenwerking optimaal proberen te maken door projecten op te zetten als Running Therapie en Valpreventie. Wij geven Leefstijlcoaching in Driebergen, www.leefstijlcoachingdriebergen.nl.

Acupunctuur

Voor acupunctuur kunt u terecht bij onze collega Johanna Biemans.

Kinderfysiotherapie

Buiten het centrum werken wij samen met de kinderfysiotherapeute Esther van Maanen, www.fysiotherapiedriebergen.nl, tel. 06-20054449.

Geriatrie

Wij verwijzen door voor geriatrie naar Fysiotherapie de Brug.

Bekkentherapie

Voor gecompliceerde bekkentherapie verwijzen wij naar Lot Hulsing (Fysiohuis, locatie Korte Dreef).

Haptotherapie

Wij welken samen met Joyce Wever, haptotherapeute. Voor meer informatie: tel. 06-18690558 of e-mail joyce.wever@haptotherapieheuvelrug.nl

Bewegen op Recept

Wilt u méér gaan bewegen maar heeft u moeite dit zelfstandig op te pakken?

Dan kan Bewegen op Recept wellicht iets voor u zijn! Uw huisarts, fysiotherapeut of praktijkondersteuner kan een “recept” hiervoor uitschrijven.

Samen met een beweegcoach gaat u kijken welke sport of beweegactiviteit bij u past en begeleidt u gedurende een aantal maanden. Een aantal sport- en beweegaanbieders uit de regio zijn bij Bewegen op Recept aangesloten en bieden u de 1e 3 maanden voordeliger aan.

Bent u gemotiveerd om dit te gaan doen? Vraag naar de mogelijkheden bij uw huisarts, fysiotherapeut of praktijkondersteuner.

© Copyright - Fysiotherapie-en Beweegcentrum De Bosrand